Superhelden kinderfeestje

Een fantastisch feest voor echte superhelden!

Zijn het vogels, zijn het vliegtuigen – nee, het zijn de deelnemers van ons superhelden kinderfeestje! Er is een spannende, mysterieuze kist gearriveerd bij de studio en deze zit op slot. Tijdens dit feestje komen er diverse opdrachten aan bod en bij slaging krijgen de superhelden een puzzelstuk. Puzzel compleet betekent dat de kist open kan. Natuurlijk mag je je eigen superpak meenemen maaaar we gaan ook een hele toffe superhelden cape maken, we gaan een parcour afleggen en onder andere dino’s schieten! Sensatie genoeg!

Dus ben jij ijzersterk? Of ben je sneller dan het licht? Ben je leniger dan een elastiekje? Of vlieg jij binnen een oogwenk van A naar B? Boek dan dit superhelden feest.

Dit feestje heeft een starttarief van €145,- op basis van maximaal 8 deelnemers. Het is mogelijk om extra deelnemers bij te boeken voor € 14,50 p.p. extra. Het is ook mogelijk om dit feestje te volgen met minder dan 8 kinderen. Het starttarief van € 145,- blijft van toepassing.

  • Advies leeftijd: vanaf 4 jaar tot 7 jaar
  • Duur van activiteit: 1,5 uur a 2 uur
  • Inclusief zakje chips en drinken.

Dit feestje is te boeken op:

Dinsdag 12.00 tot 18.00
Woensdag 12.00 tot 18.00
Vrijdag 12.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 tot 13.00
Zaterdag 13.00 tot 17.00

Bekijk onze agenda om te zien of jouw datum nog vrij is!

Maandag, donderdag en zondag is eventueel in overleg mogelijk.

Reserveer uw kinderfeestje

Let op. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u op onze kalender te kijken of uw gewenste datum nog beschikbaar is alvorens u een reserveringsaanvraag doet.

    Extra opties:

    Heeft u nog vragen / opmerkingen?