Ridder speurtocht

Rijden op je paard en zwaaien met je zwaard!

LET OP: Dit feestje kan niet geboekt worden van half november t/m half januari. Aangezien het die periode vroeg donker is, wil ik niet met de kinderen en pony naar het bos en besluit ik bij deze het feestje niet in de middagen te vieren. Het kan uiteraard wel op zaterdag en/of zondagochtenden of vroeg in de middag wanneer kinderen op tijd klaar zijn met school. 

We starten de speurtocht met een verhaal waarin de feestende ridders gevraagd worden om te helpen bij het terugvinden van het vermiste ridderzwaard en dat net voordat de ridders naar een riddertoernooi moeten. De ridders gaan snel op pad en spelen onderweg leuke spelletjes die passen bij het thema. Natuurlijk vinden de ridders aan het eind van de route het zwaard weer terug.

Deze speurtocht duurt ongeveer 1,8 km.

Dit feestje heeft een starttarief van €145,- op basis van maximaal 8 deelnemers. Het is mogelijk om extra deelnemers bij te boeken voor € 14.50 p.p. extra. Het is ook mogelijk om dit feestje te volgen met minder dan 8 kinderen. Het starttarief van € 145,- blijft van toepassing.

  • Advies leeftijd: vanaf 4 jaar tot 7 jaar
  • Duur van activiteit: 1,5 uur a 2 uur
  • Inclusief alle benodigdheden, iets lekkers en drinken per kind

Dit feestje is te boeken op:

Dinsdag 12.00 tot 18.00
Woensdag 12.00 tot 18.00
Vrijdag 12.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 tot 13.00
Zaterdag 13.00 tot 17.00

Bekijk onze agenda om te zien of jouw datum nog vrij is!

Maandag, donderdag en zondag is eventueel in overleg mogelijk.

Reserveer uw kinderfeestje

    Extra opties:

    Heeft u nog vragen / opmerkingen?