Pimp je tas

Pimp een katoenen tas en maak je eigen tassenhanger!

Een shirt pimpen hebben al meerdere kinderen gedaan maar hoe tof ik het om een eigen tas te pimpen. Een tas die je kan gebruiken als gymtas, logeertas, schooltas of eventueel als zwemtas. Dit kan met textielstiften maar ook door de nieuwe rage tie dye!

  1. Textielstiften: Door middel van sjablonen en textielstiften krijg je een fantastisch resultaat! Wanneer we daarna de tas strijken, brand de verf in de tas en mag deze zelfs in de wasmachine. Een tas voor eeuwig!
  2. Tie dye: Door middel van knooptechnieken gaan we eerst een patroon maken in de tas en deze vast zetten met elastiekjes. Als alle elastiekjes erin zitten, zetten we de verf op tafel en geven we de tas een gaaf kleurtje of misschien wel meerdere kleurtjes.

Na al dit harde werk hebben we even pauze. Tijd voor drinken en wat lekkers. Daarna gaan we meteen door om een tassenhanger te maken die we aan je gepimpte tas hangen. Geslaagd feestje en hoe tof, volgende week lopen al je vriendinnen of vrienden met een gepimpte tas naar de gymles.

Dit feestje heeft een starttarief van €165,- op basis van maximaal 8 deelnemers. Het is mogelijk om extra deelnemers bij te boeken voor € 14.50 p.p. extra. Het is ook mogelijk om dit feestje te volgen met minder dan 8 kinderen. Het starttarief van € 165,- blijft van toepassing.

  • Advies leeftijd: vanaf 6 jaar
  • Duur van activiteit: 1,5 uur a 2 uur
  • Inclusief alle benodigdheden, iets lekkers en drinken per kind

Dit feestje is te boeken op:

Dinsdag 12.00 tot 18.00
Woensdag 12.00 tot 18.00
Vrijdag 12.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 tot 13.00
Zaterdag 13.00 tot 17.00

Bekijk onze agenda om te zien of jouw datum nog vrij is!

Maandag, donderdag en zondag is eventueel in overleg mogelijk.

Reserveer uw kinderfeestje

    Extra opties:

    Heeft u nog vragen / opmerkingen?