Glow-in-the-dark feest

Op zoek naar een compleet nieuw feest? Iets wat hier in de regio nieuw is? Boek dan het Glow-in-the-dark feestje! Een ruimte vol spiegels, blacklight lampen en totaal in het neon.

Oke, oke… Ga er even goed voor zitten want dit is zo tof! Bij studio COOOL hebben we een echte black light ruimte (15m2) waarin we glow feestjes geven. Bij binnenkomst staat er een lange tafel vol met snoep en lekkers. Voor elk kind staat er een bordje met een lichtgevende cupcake. Deze gaan we versieren met slagroom, snoep en allerlei lekkers en natuurlijk opeten.

Daarna gaan we in deze ruimte een eigen tas pimpen met neon stiften, sjablonen en uiteindelijk staat er een sjoelbak  klaar waar jullie samen tijdens de disco kunnen dansen. TOP feestje! Wie weet is er ook nog tijd om nagels te lakken en te schminken.

Dit feestje heeft een starttarief van €175,- op basis van maximaal 8 deelnemers. Het is mogelijk om extra deelnemers bij te boeken voor € 12.50 p.p. extra. Het is ook mogelijk om dit feestje te volgen met minder dan 8 kinderen. Het starttarief van € 175,- blijft van toepassing.

  • Advies leeftijd: vanaf 4 jaar
  • Duur van activiteit: 1,5 uur a 2 uur
  • Inclusief versierde cupcakes en ranja

Dit feestje is te boeken op:

Dinsdag 12.00 tot 18.00
Woensdag 12.00 tot 18.00
Vrijdag 12.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 tot 13.00
Zaterdag 13.00 tot 17.00

Bekijk onze agenda om te zien of jouw datum nog vrij is!

Maandag, donderdag en zondag is eventueel in overleg mogelijk.

Reserveer uw kinderfeestje

    Extra opties:

    Heeft u nog vragen / opmerkingen?