Dino feest

Ben jij ook zo gefascineerd van dino’s en zou jij je feestje in dit thema willen vieren? Dan past dit kinderfeestje perfect bij jou.

O nee, er is gisteren iets heel bijzonders gevonden bij studio COOOL. Nu is er al een dinoloog in opleiding bij geroepen alleen zij weet helaas nog niet alles over dinosaurussen. Wij hebben jullie hulp nodig. Tijdens het dinofeestje gaan wij op zoek naar dinobotten. We graven, sorteren en maken diverse botten schoon. Welke hoort bij welke dino? Uiteindelijk mag elk genodigd kindje ook een eigen dino in elkaar zetten en deze mee naar huis nemen.

Gelieve oudere kleding en schoeisel aan doen.

Dit feestje heeft een starttarief van €145,- op basis van maximaal 8 deelnemers. Het is mogelijk om extra deelnemers bij te boeken voor € 12.50 p.p. extra. Het is ook mogelijk om dit feestje te volgen met minder dan 8 kinderen. Het starttarief van € 145,- blijft van toepassing.

  • Advies leeftijd: vanaf 4 jaar tot 9 jaar
  • Duur van activiteit: 1,5 uur a 2 uur
  • Inclusief alle benodigdheden, iets lekkers en drinken per kind

Dit feestje is te boeken op:

Dinsdag 12.00 tot 18.00
Woensdag 12.00 tot 18.00
Vrijdag 12.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 tot 13.00
Zaterdag 13.00 tot 17.00

Bekijk onze agenda om te zien of jouw datum nog vrij is!

Maandag, donderdag en zondag is eventueel in overleg mogelijk.

Reserveer uw kinderfeestje

Let op. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u op onze kalender te kijken of uw gewenste datum nog beschikbaar is alvorens u een reserveringsaanvraag doet.

    Extra opties:

    Heeft u nog vragen / opmerkingen?