Among us

Perfect voor een échte Among Us fan!

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig? Wat dacht je van een Among Us kinderfeest? Perfect voor een échte Among Us fan! Ben je nog niet helemaal bekend met Among Us? Geen probleem!

Bij aankomst leggen wij het spel aan iedereen uit zodat iedereen het begrijpt. Er is/zijn 1 of 2 imposters, de rest van de kinderen zijn crewmates. De crewmates moeten proberen alle opdrachten die verstopt liggen uit te voeren en mee terug te nemen naar de crewtable. De taak van de imposter is om de crewmates uit te schakelen maar natuurlijk zo voorzichtig mogelijk zodat de andere het niet zien. Klinkt dit spel je bekend in de oren? Dat kan! Het is een combinatie van weerwolven van wakkerdam en wie is de mol? Absoluut een gegarandeerd bloedstollend en meeslepend kinderfeest.

Dit feestje heeft een starttarief van €175,- op basis van maximaal 8 deelnemers. Het is mogelijk om extra deelnemers bij te boeken voor € 14,50 p.p. extra. Het is ook mogelijk om dit feestje te volgen met minder dan 8 kinderen. Het starttarief van € 175,- blijft van toepassing.

  • Advies leeftijd: vanaf 7 jaar
  • Duur van activiteit: 1,5 uur a 2 uur
  • Inclusief alle benodigdheden, iets lekkers en drinken per kind
  • Deze activiteit vindt plaats bij de zandverstuiving in Rosmalen

Dit feestje is te boeken op:

Dinsdag 12.00 tot 18.00
Woensdag 12.00 tot 18.00
Vrijdag 12.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 tot 13.00
Zaterdag 13.00 tot 17.00

Bekijk onze agenda om te zien of jouw datum nog vrij is!

Maandag, donderdag en zondag is eventueel in overleg mogelijk.

Reserveer uw kinderfeestje

    Extra opties:

    Heeft u nog vragen / opmerkingen?