Het gezicht achter studio COOOL

Wie ben ik?

Hi,

Ik ben Sanne van Doremalen! Aangenaam! Chef studio COOOL maar ook trotse moeder van 2 lieve kinderen, samenwonend met Gijs en daarnaast een eigenwijze, creatieve en vooral enthousiaste meid die vol zit met ideeën.

Sinds 2018 ben ik het diepe ingesprongen en onderneemster geworden. Mijn ouders hadden vroeger een eigen melk en zuivelbedrijf dus het ondernemerschap is mij letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten. Ik zag al van jongs af aan de voor- maar ook zeker de nadelen van het ondernemerschap. Kei hard werken, weinig vrije tijd maar mega veel uitdaging. Nu ben ik niet het type dat hele dag rustig kan gaan zitten dus ik zag voornamelijk de uitdaging.

Na mijn opleiding sociaal pedagogisch werk heb ik ruim twaalf jaar in de kinderopvang gewerkt als pedagogisch medewerkster en activiteiten coördinator. Door een onrustige periode thuis heb ik moeten besluiten om de kinderopvang te verlaten en ben ik gaan werken als secretaresse. Helaas paste deze functie minder goed bij mij als vooraf gedacht. Hele dagen achter een laptop en telefoon was niet mijn ding. Daarnaast miste ik die enthousiaste kindersnoetjes ontzettend. Dus stoute schoenen aan, naar de gemeente en kijken wat de mogelijkheden zijn. Nou ja, de rest is history. Studio COOOL is geboren!

Ongelooflijk trots ben ik hierop! Want wat is er nou leuker om van elke dag een feestje te maken en dat samen met jullie te ontdekken, jullie te ontmoeten en samen met jullie ontspannende momenten te ervaren?

Hopelijk tot snel!

Lieve groetjes,
Sanne