Over ons

Wie ben ik?

Hi,

ik ben Sanne van Doremalen! Aangenaam! Chef Studio COOOL! maar ook trotse moeder van 2 lieve kinderen, samenwonend met Gijs en daarnaast een eigenwijze, creatieve en vooral enthousiaste meid die vol zit met ideeën.

Na mijn opleiding sociaal pedagogisch werk heb ik ruim twaalf jaar in de kinderopvang gewerkt als pedagogisch medewerkster en activiteiten coördinator. Door een onrustige periode thuis heb ik moeten besluiten om de kinderopvang te verlaten en ben ik gaan werken als secretaresse. Helaas paste deze functie minder goed bij mij als vooraf gedacht. Hele dagen achter een laptop en telefoon was niet mijn ding. Daarnaast miste ik die enthousiaste kindersnoetjes ontzettend. Dus stoute schoenen aan, naar de gemeente en kijken wat de mogelijkheden zijn. Nou ja, de rest is history. Studio COOOL is geboren!

Ongelooflijk trots ben ik hierop! Want wat is er nou leuker om van elke dag een feestje te maken en dat samen met jullie te ontdekken, jullie te ontmoeten en samen met jullie ontspannende momenten te ervaren?

Hopelijk tot snel!

Lieve groetjes,

Sanne

Oh ja, voor ik het vergeet. Naast mijn veterdiploma, zwemdiploma’s en schooldiploma’s ben ik ook in het bezit van een EHBO diploma, bedrijfshulpverlening certificaat en heb ik een VOG verklaring.

Studio COOOL

 

Loofaert 28B
5258 SN Berlicum
06-29140644
info@studiocoool.nl

KvK: 73845973
btw-id: NL001169111B52