Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen, waarbij studio COOOL als leverancier van diensten optreedt.

1. Identiteit van de ondernemer
Studio COOOL
Bezoekadres: Loofaert 28B, 5258 SN Berlicum
Postadres: Karperborch 19, 5247 VH Rosmalen
Telefoonnummer: 06 – 291 406 44
Bereikbaarheid: Maandag tot en met zaterdag
E-mailadres: info@studiocoool.nl
Website: www.studiocoool.nl
KvK-nummer: 73845973
Btw-identificatienummer: NL001169111B52
IBAN: NL96 INGB 0754 4839 83

2. Reserveren
Nadat het ingevulde reserveringsformulier (op de website vindbaar) door studio COOOL ontvangen is, ontvangt u per email een op maat gemaakte offerte. De reservering is pas definitief als u akkoord geeft op de offerte en studio COOOL daarvan een schriftelijke (of
gemailde) bevestiging heeft ontvangen. Er kan een vrijblijvende optie genomen worden op een bepaalde datum. De termijn van een optie is 2 dagen (48uur), daarna vervalt deze.

3. Betalen
Indien u akkoord gaat met de offerte wordt u een factuur toegestuurd die binnen 7 dagen betaald dient te worden. Op de factuur staan alle benodigde betaalgegevens. Als er minder kinderen komen dan opgegeven betaal je 50% van de kosten per afwezig kind. Dit i.v.m. met het voorwerk, inkoop van materiaalkosten en reserveringskosten. Als er meerdere personen komen dan opgegeven, dient men dit schriftelijk via de mail te bevestigen. U ontvangt dan een aangepaste factuur van studio COOOL.

4. Annuleren
Bij annuleren gelden de onderstaande regels:
– Tot 3 weken voor de datum is de annulering kosteloos.
– Tussen 3 weken en 1 week voor de datum betaalt u 50% van de kosten.
– Tussen 1 week en 2 dagen van de activiteit betaalt u 75% van de kosten.
– Bij annulering binnen 2 dagen voor de afgesproken datum van de workshop of het feestje,dien je het volledige bedrag te betalen.
De reden hiervoor is dat wanneer studio COOOL een datum voor jullie vastlegt, zij geen andere afspraken kan vastleggen op datzelfde moment, en zij op zo’n korte termijn de door annulering vrijgekomen plek ook vaak niet meer op kunnen vullen. Wel is (in overleg) mogelijk het kinderfeestje of workshop te verplaatsen naar een andere dag. Hier kunnen kosten uit voortvloeien. Studio COOOL behoudt zich het recht de boeking af te zeggen in geval van ziekte of overlijden van familie of dierbare. Toch zullen wij er alles aan doen vervanging te vinden zodat uw feestje gewoon door kan gaan. In het uiterste geval kan het feestje kosteloos worden verplaatst naar een andere dag of indien gewenst het factuurbedrag retour gestort.

5. Prijzen
De genoemde prijzen voor de aangeboden diensten zijn in euro’s, inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven en inclusief eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen. Studio COOOL behoudt zich het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.

6. Verplichte aanwezigheid
Bij een kinderfeestje van Studio COOOL is het verplicht dat minimaal één ouder of verzorger gedurende het gehele feestje aanwezig is.

7. Aansprakelijkheid
Studio COOOL is niet aansprakelijk voor schade of letsel voortvloeiend uit deelname aan activiteiten of gebruik van producten van studio COOOL. Deelname aan het feestje is op eigen risico en ouders en/of verzorgers blijven te allen tijde verantwoordelijk.

8. Foto’s
Tijdens de activiteiten bij studio COOOL worden foto’s gemaakt en geplaatst op de website of op social media om bezoekers een indruk te geven van de activiteiten die wij verzorgen. Indien u dit niet wilt kunt u dit kenbaar maken op het reserveringsformulier. De foto’s die gemaakt worden zijn uitsluitend voor gebruik voor de website en ter promotie (o.a. social media). Studio COOOL zal nooit namen noemen bij de foto’s.

Studio COOOL

 

Loofaert 28B
5258 SN Berlicum
06-29140644
info@studiocoool.nl

KvK: 73845973
btw-id: NL001169111B52